- Meng de maïzena met de fijne stukjes cashewnoten in een vlakke schaal.
- Doe het eiwit in een vlakke schaal
- Verhit de wok tot hij heet is en voeg dan olie toe, draai de wok zodat ook de zijkanten met olie bedekt zijn.
- Haal een kwart van de kippenreepjes eerst door het eiwit en daarna door het cashew/maizenamengsel
- Bak de kip in de olie 3-5 minuten tot ze goudbruin zijn en laat uitlekken op keukenpapier
- Herhaal dit met de rest van de kip en voeg zn tussentijds wat olie toe aan de wok
- Verhit opnieuw de wok en voeg zo nodig olie toe, roerbak de paprika, ui en broccoli op middelmatig vuur 4-5 minuten.
- Zet het vuur hoog en voeg sojasaus, honing of gembersiroop, sherry en oestersaus toe.
- Meng groenten en saus goed en breng geheel aan de kook
- Doe de kip terug in de pan om weer op te warmen
- Breng op smaak met peper/zout
als laatste de lente uitjes erbij en eventueel nog wat losse cashewnoten.