Edje Recepten

Edje Recepten

A taste of paradise
  • Home
  • Landen
    • Chinese recepten
      • Chinese hoofdgerechten
    • Hollandse recepten
      • Hollandse voorgerechten
      • Hollandse hoofdgerechten
    • Indonesië recepten
      • Indonesië hoofdgerechten
      • Indonesië bijgerechten
    • Italiaanse recepten
      • Italiaanse hoofdgerechten
    • Griekse recepten
      • Griekse hoofdgerechten
    • Mexicaanse recepten
      • Mexicaanse bijgerechten
    • Thaise recepten
  • Pizza
  • BBQ
    • Pulled Pork
    • Dry Rubs
  • Dry Rubs
  • Sauzen
HomeRecepten per land Indonesië recepten Indonesië bijgerechten Atjar Ketimoen – komkommer zoetzuur
7 februari, 2022

Atjar Ketimoen – komkommer zoetzuur

Posted in : Indonesië bijgerechten on 7 februari 2022 by : edwinwp

Naar recept gaan Recept afdrukken
Print Pin

Atjar Ketimoen – komkommer zoetzuur

Voorbereidingstijd 10 minuten minuten
Bereidingstijd 5 minuten minuten

Ingrediënten

  • 1 kleine ui
  • 1 kleine rode spaanse peper
  • 5 eetlepels azijn
  • 4 eetlepel suiker
  • 1 komkommer

« Kip Cashew a la Toko Eddo Kansas City BBQ Noskos sauce »

Meest recente berichten

  • SWEET ASIAN BARBECUE SAUCE
  • Pizza tomatensaus – uitgebreid
  • Pizza Tomaten saus – eenvoudig
  • Saus – Kansas City BBQ Sauce
  • Saus – Cherry Chipotle BBQ Sauce

Categorieën

  • BBQ
  • BBQ Sauzen
  • Chinese hoofdgerechten
  • Dry Rubs
  • Griekse hoofdgerechten
  • Hollandse hoofdgerechten
  • Indonesië bijgerechten
  • Indonesië hoofdgerechten
  • Italiaanse hoofdgerechten
  • Mexicaanse bijgerechten
  • Pizza recepten
  • Sauzen
  • Thaise recepten

Aangedreven door Food Recipes WordPress Theme