Dry Rubs
Dry Rub – HOT Sweet Rub
Toepasbaar op: Varkensvlees,Spare ribs
Ingrediënten
- 50 gram donkere bruine suiker 4 eetlepels
- 1 eetlepel grof zeezout
- 2 theelepels zwarte peper
- 2 theelepels smoked paprika hot of mild
- 2 theelepels knoflook poeder
- 2 theelepels uien poeder
- 1 theelepel gemalen mosterd
- ½ theelepel cayenne pepper
- ½ theelepel gemalen chipotle peper
Dry Rubs – Spareribs
Toepasbaar op: Spareribs
Ingrediënten
- 55 gram bruine suiker 4 eetlepels
- 2 theelepels kosher zout
- 2 theelepels zwarte peper
- 2 theelepels smoked paprika
- 1 theelepel knoflook poeder
- 1 theelepel uien poeder
- 1 theelepel gemalen mosterd
- ½ theelepel kaneel
- ½ theelepel selderij zout
- ¼ theelepel cayenne peper
Dry Rub – Pulled pork
Toepasbaar op: Pulled Pork
Ingrediënten
- 2 eetlepel rietsuiker
- 2 eetlepel gerookte paprikapoeder
- 1 eetlepel gerookt zeezout
- 1 eetlepel grof gemalen zwarte peper
- 1 eetlepel uiengranulaat
- 2 theelepel knoflookgranulaat
- 1 theelepel selderijzaad
- 1 theelepel gemalen chillies
Instructies
- Mix alles goed door elkaar en bewaar droog en donker.
Dry Rub – Memphis style
Toepasbaar op: Spareribs
Ingrediënten
- 3 eetlepels smoked paprika
- 3 eetlepels kosher zout
- 1 eetlepel vers gemalen zwarte peper
- 2 eetlepels bruine suiker
- 2 theelepels knoflook poeder
- 2 theelepels uien poeder
- 1 theelepel oregano
- 1 theelepel selderijzaad
- 1 theelepel mosterdpoeder








